system
فناوری شناختی| مطالعات انسانی را تجهیزات پیشرفته سرعت بخشید
فناوری شناختی| مطالعات انسانی را تجهیزات پیشرفته سرعت بخشید

فناوری شناختی| مطالعات انسانی را تجهیزات پیشرفته سرعت بخشید


زمان مطالعه : 2 دقیقه
کد خبر : 88320
آزمایشگاه های مرکز تحقیقات مغز و شناخت دانشگاه تربیت مدرس با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به تجهیزات پیشرفته مجهز شد.

آزمایشگاه های مطالعات انسانی این مرکز پژوهشی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی به دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته تجهیز شده است.

بخش آزمایشگاه های این مرکز هم اکنون به تجهیزات فناور برای مطالعات انسانی از جمله دستگاه های رهگیر چشمی، ثبت نوار مغزی، نوروفیدبک، تحریک الکتریکی از روی جمجمه و تصویربرداری غیر تهاجمی از مغز مجهز شده و آماده ارائه خدمات به محققان، دانش پژوهان، دانشجویان و علاقمندان به فعالیت در حوزه های علوم و فناوری‌های شناختی است.

مرکز تحقیقات مغز و شناخت دانشگاه تربیت مدرس با هدف ارتقای فعالیت‌های پژوهشی، راه اندازی روش‌های جدید تحقیقاتی برای حرکت به سوی کاربرد علوم اعصاب و شناخت به ویژه در زمینه های فن آورانه و توسعه راهبردهای درمانی ایجاد و فعال شده است.

 

محمد جوان رییس مرکز تحقیقات مغز و شناخت دانشگاه تربیت مدرس گسترش فعالیت های پژوهشی در زمینه های مرتبط با علوم شناختی و مطالعه مغز و فراهم آوردن شرایط لازم برای همکاری های بین رشته ای و چند رشته ای از اهداف و رسالت این مرکز دانست و گفت: مرکز تحقیقات مغز و شناخت با برخورداری از آزمایشگاه های علوم اعصاب شناختی، پزشکی بازساختن مغز، کنترل مرکزی تنفس، علوم اعصاب محاسباتی، تحریک عمقی مغز، شکل پذیری عصبی، محاسبات وپردازش داده های مغز در زمینه بیماری های دستگاه عصبی از جمله صرع، ام.اس، پارکینسون، آلزایمر، درد، اختلالات خواب، اعتیاد، و تومورهای مغزی فعالیت تحقیقاتی و تخصصی دارد.

به گفته رئیس این مرکز، از جمله پروژه های تحقیقاتی که توسط محققان مرکز به نتایج خوبی رسیده و زمینه توسعه محصول و تجاری سازی مناسبی را فراهم آورده است می‌توان به کنترل تشنج های صرعی توسط تحریک عمقی مغز به روش مدار بسته، ارزیابی تأثیر تحریکات مخاط بویایی برعملکرد مغز به ویژه در بیمارانی که از دستگاه تهویه مصنوعی استفاده می کنند، ارزیابی تأثیرات طولانی مدت و بین نسلی اعتیاد، تولید سلول های بنیادی مزانشیمی با قدرت افزوده ضد التهابی و دارو رسانی هدفمند برای درمان بیماری های نورودژنراتیو با نانوداروها اشاره کرد.

جوان با اشاره به این‌که ارزیابی هموستاتیک پد بند آورنده خونریزی در مدل حیوانی در مرکز تحقیقات معز و شناخت به اتمام رسیده است، عنوان کرد: در همکاری با گروهی از استادان و پژوهشگران از ۷ دانشگاه و موسسه پژوهشی، طرح بررسی اختلالات شناختی مدل پریمات بیماری پارکینسون و پس از دوپاسل تراپی با استفاده از ارزیابی رفتاری در طی زمان در حال انجام است. همچنین طرح ارزیابی اثرات درمانی یک ماده موثر مستخرج از زردچوبه در اختلالات تشنجی و شناختی با همکاری یکی از دانشگاه های نروژ در دست اقدام است.

 

رییس مرکز تحقیقات مغز و شناخت دانشگاه تربیت مدرس، برگزاری سالانه حداقل ۱۲ کارگاه تخصصی درحوزه علوم اعصاب و شناخت و جلسات ماهانه سخنرانی علمی و نشست های تخصصی را از دیگر فعالیت‌های این مرکز تحقیقاتی عنوان کرد و گفت: در هفته آگاهی از مغز برنامه ای ۵ روزه با هدف آشنایی بیش‌تر عموم مردم با علوم مغز و شناخت برگزار می شود.

 

 

مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

#

نظرات شما
تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی،
خیابان لادن، پلاک 20 (کد پستی : 1991745681)
تلفن : 83530
ایمیل : pr@isti.ir
فناوری‌های شناختی| تجهیزات پیشرفته تحقیقاتی به توسعه دانش اعصاب و درمان بیماران کمک کرد
فناوری‌های شناختی| تجهیزات پیشرفته تحقیقاتی به توسعه دانش اعصاب و درمان بیماران کمک کرد
01/03/11 - 14:25
تحقیقات پژوهشی حوزه علوم شناختی با تجهیزات ایران ساخت سرعت گرفت
تحقیقات پژوهشی حوزه علوم شناختی با تجهیزات ایران ساخت سرعت گرفت
98/04/03 - 10:25
پیشرانه رشد اقتصادی در حوزه‌های علمی چیست؟
پیشرانه رشد اقتصادی در حوزه‌های علمی چیست؟
97/02/25 - 11:13
بیشتر بخوانیم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت: